Alparslan: Büyük Selçuklu 26.Bölüm Fragmanı İzle

Alparslan: Büyük Selçuklu 26.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümü olan 26.Bölümünde neler olacak? Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümü olan 26.Bölümünü pazartesi akşamları TRT 1'den izleyebilirsiniz.

Biruni’nin Vaspurakan fethinde kullanılması için yaptığı devasa mancınıklar Ferzat tarafından ordugahta yakılmıştı. Ferzat, Bizans ile işbirliğine mi gitti, yoksa bu Alparslan’ın planının bir parçası mı? Kekavmenos’un hatununu öldürdüğünü öğrenen Çağrı Bey obadan birkaç alp ile beraber Vaspurakan’a doğru hareketlendi. Çağrı, kaleye girip Kekavmenos ile hesaplaşacak mı? Vaspurakan seferi için yeni bir başbuğ belirleyecek olan Selçuklu’da, ordunun başında Alparslan mı, Süleyman mı, Yınal mı olacak? Adı sefer için komutanlıkta anılmayan Erbasgan, buna karşı nasıl bir tepki verecek? Yınal ile kozlarını paylaşarak öfkesini dindirebilecek mi?
Alparslan, Akça’ya babasının Hasan Bey olduğunu ikrar etmesini söylemişti. Akça, sırrını açıklayacak mı, yoksa dediği gibi Vaspurakan’ın fethinden sonra mı beyan edecek? Vaspurakan kuşatmasını savunmak için yoğun çaba içerisine giren Kekavmenos, mancınıkların yakılmasından dolayı rahat bir nefes aldı. Bizans’ın fethin gecikmesine karşı yeni hamlesi ne olacak? Diyojen, Selçuklu içinde yeni bir karışıklığa yol açarak fethin geciktirebilecek mi?

Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümü olan 26.Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Alparslan: Büyük Selçuklu Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi yeni bölümleriyle pazartesi akşamları 20:00 de TRT 1’de...


BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.