Altunhisar Uluören Köyü

Altunhisar Uluören Köyü

Uluören Köyü haberleri, Altunhisar Uluören köyü güncel son dakika gelişmeleri, Uluören köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Niğde Köyleri Arasında yer alan Uluören köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Altunhisar Uluören köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Uluören köyü son dakika gelişmeleri, Uluören köyüne özgü yemekler, Altunhisar Uluören köyünün tarihi, Uluören köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Uluören köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Uluören, Niğde'nin Altunhisar ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz iç anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Uluören Köyü Resimleri ve Uluören köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Altunhisar Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Altunhisar Niğde Arası Kaç Km? Altunhisar Hava Durumu? Niğde Köyleri ve Altunhisar Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Niğdeli iseniz Niğde Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Niğdeli Ünlüler arasında Altunhisar Uluören Köyünde doğan biri var mı? Altunhisar Doğumlu Ünlüler Kimler?

Uluören, Niğde'nin Altunhisar ilçesine bağlı bir köydür.

1928 yılından beri köy statüsünü koruyan köy, 1928 yılında Uluviran adını taşımaktaydı

Niğde il merkezine 56 km uzaklıkta olan köy, Altunhisar ilçesine 20 km uzaklıktadır.

Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Yıllara göre köy nüfus verileri
2012    1.100
2011    1.090
2000    1.171
1990    1.393

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.