Aman Karım Duymasın oyuncuları kimler, konusu ne? Aman Karım Duymasın ne zaman, nerede çekildi?

Aman Karım Duymasın oyuncuları kimler, konusu ne? Aman Karım Duymasın ne zaman, nerede çekildi?

Yönetmenliğini Mehmet Dinler'in yaptığı, senaryosunu Bülent Oran'ın kaleme aldığı yapımcılığını ise Şahan Haki'nin üstlendiği Aman Karım Duymasın filmi bugün seyircisi ile buluşuyor. Peki, Aman Karım Duymasın oyuncuları kim, konusu nedir? İşte detaylar..

Başrollerinde Ediz Hun ve Necla Nazır'ın yer aldığı Aman Karım Duymasın filmi bugün 360 Tv'de yayınlanıyor. Komedi severlerin keyifle izlediği Aman Karım Duymasın filminin ne zaman ve nerede çekildiği merak ediliyor.

AMAN KARIM DUYMASIN FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Aman Karım Duymasın filminin konusu şöyle: Şemsi’nin başına gelen komik olayları anlatır. Şemsi her gün işten eve gidip gelen, karısına sadık, sıradan bir dişçidir. Arkadaşı İlhan ise her gece başka bir kadınla birlikte olan, tembel biridir. Bir gece İlhan’ın ısrarlarına daha fazla dayanamayan Şemsi, birkaç kadeh içki içmek için gece kulübüne gider. Burada Şükran ile tanışır. Kontrolünü kaybeden Şemsi, sabah kendisini odasında uyurken bulur. Üstelik Şükran da yanındadır. Şemsi, karısı Nurten’e görünmeden Şükran’ı evden çıkarmaya çalışırken Amerika’dan amcası Selami gelir. Bir hafta sonra beklenen Selami Amca, Şemsi ve karısını beğenirse tüm mirasını onlara bırakacaktır. Selami Amca, Şükran’ı Şemsi’nin yanında görünce gelini zanneder. Gerçek karısının gelmesiyle olaylar daha da karışacak, çözmeye çalıştıkça iyice içinden çıkıl maz bir hâle gelecektir.

AMAN KARIM DUYMASIN FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

-Ediz Hun

-Necla Nazır

-Salih Güney

-Feridun Karakaya 

-Nevra Serezli

-Turgut Boralı

-Reha Yurdakul

-Mürüvvet Sim

AMAN KARIM DUYMASIN FİLMİ NE ZAMAN VE NEREDE ÇEKİLDİ?

1976 yılında gösterime giren Aman Karım Duymasın filminin çekimleri İstanbul'da yapıldı.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum