Arka Sokaklar 459. Bölüm Fragmanı İzle 1 Aralık

Arka Sokaklar 459. Bölüm Fragmanı İzle 1 Aralık

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 459. Bölümünü cuma Akşamı Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz...

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 459. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Arka Sokaklar, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisi 459. Bölüm yeni fragman izle…

Arka Sokaklar fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde arka sokaklar dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Kanal D dizileri arasınd reyting sıralamasında üst sıralara yerleşecek olan arka sokaklar dizisi cuma akşamları saat 20:00 de Kanal D ekranlarında...

Arka Sokaklar Konusu ise Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir ; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha ‘yaşanır’ bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan yürekli polislerimiz…

İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Rıza Baba olur. Rıza Baba;  ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır.

Kısacası, polislerimizin ve ailelerinin hayatları ile İstanbul sokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olacaklar. İçlerinden biri tökezlediğinde hep birlikte ona destek olup ayağa kaldıracaklar.

arka-sokaklar-459-bolum-ozeti

 

 

Arka Sokaklar 457.Bölüm Özeti

Mesut ve Hüsnü, yaptığı işkencelerle nam salmış olan Kamburcu’nun karşısındadır!

Rızalar operasyona dahil olur. Semra’dan, Hüsnü ve Mesut’un yerini öğrenmeye çalışırlar.  Ekip, mekana baskın yapmak için hazırlıklara başlar.

Ekip, Mesut ve Hüsnü'yü kurtarmak için büyük bir operasyon düzenliyor! 

Kerem ve Fulya, AVM’de esrarengiz bir adamla karşılaşır. Adam peşlerinden koşar ve Kerem’in gırtlağına yapışır. Adamın kim olduğu ile ilgili sonradan öğreneceğimiz gerçek şaşırtıcı olacaktır. Adam, Fulya’nın peşine düşer. Kerem üzerinden Fulya’ya ulaşmanın yollarını arar. Kız korkulu anlar yaşamaktadır. 

Reyhan ve Doğan, çocukları Ayşegül için bir arada olan çifttir. Doğan işe gitmiştir ve silahlı adamlar annesinin yanından Ayşegül’ü kaçırır. Akşam kadına bir telefon gelir. Reyhan, Çınar Demir davasında hakimdir.  Dava hiç beklenmedik bir şekilde sonuçlanmıştır. Rıza Baba şüphelenir ve Reyhan’dan bilgi alabilmek için yanına gider. Reyhan, mesleği ve kızı arasında bir seçim yapmak zorundadır. 

Arka Sokaklar 458. Bölüm Özeti

Selin, Bahar ve Hande, Çınar'ı yakalamak için gizli görevle operasyona katılır!

Çınar’ın adamlarından bir tanesi ekibimiz tarafından yakalanır. Adam Çınar’ın kadınlarla alem yapacağı bir mekanın adını verir. Selin, Bahar ve Hande gizli görev için mekana gider. Çınar’ın çağırdığı eskort kadınlarmış gibi mekana sızarlar.

Mesut ve Selin devriye atarken Mazlum’a denk gelirler. Mazlum, Selin’i ilk defa görür ve Selin’den etkilenir. Selin, Mazlum’u kırmadan nişanlısı olduğunu, bu yüzden imkansız olduğunu söyler.

O sırada da nişanlım dediği Tolga emniyetten içeriye giriş yapar.. Hakan’a takıntılı olan Sinem darba uğramıştır. Aylin kadını hatırlar ve Hakan’la araları yeniden açılır. Kavga anında Aylin, Hakan’ın affedemeyeceği bir şey yapar.

Bora, babası hapse girince işleri devralıp kabadayılık yapmaya çalışır. Gece kulübünde yan masadaki İzzet’e içki gönderir. İzzet kabul etmeyince sinirlenir. Akşam İzzet ve sevgilisini otel odasında öldürür.

Hapishanedeki babası Mahmut durumu öğrenince oğluna saklanması için haber verir. Bora silahını, dürüstlüğüyle bilinen avukat Yalçın’ın odasında bırakır. Silah ofisinde bulununca Yalçın tutuklanır. Avukat Rıza Baba’nın eski tanıdığıdır. Yalçın bu yalana ortak olmak istemez. Mahmut karısı ve kızını kaçırtır. Rıza Baba gizli görev için Hakan’ı mahkumların arasına gönderir.

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan, 459. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Arka Sokaklar dizisi yeni bölümleriyle Cuma Akşamı Kanal D’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.