Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı İzle 29 Aralık

Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı İzle 29 Aralık

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 463. Bölümünü cuma Akşamı Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz...

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 463. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Arka Sokaklar, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisi 463. Bölüm yeni fragman izle…

Arka Sokaklar fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde arka sokaklar dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Kanal D dizileri arasınd reyting sıralamasında üst sıralara yerleşecek olan arka sokaklar dizisi cuma akşamları saat 20:00 de Kanal D ekranlarında...

Arka Sokaklar Konusu ise Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir ; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha ‘yaşanır’ bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan yürekli polislerimiz…

İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Rıza Baba olur. Rıza Baba;  ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır.

Kısacası, polislerimizin ve ailelerinin hayatları ile İstanbul sokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olacaklar. İçlerinden biri tökezlediğinde hep birlikte ona destek olup ayağa kaldıracaklar.

arka-sokaklar-463-bolum-ozeti

Arka Sokaklar 461. Bölüm Özeti

Hüsnü, oğlu Tekin'i tutuklatıyor! Hüsnü'den Gonca'ya sürpriz teklif geliyor!

Hakan, son yaşadığı etik olmayan olaylardan sonra istifa etmeye karar verir. Rıza Baba, bu durmu büyük bir şaşkınlıkla karşılasada; Hakan kararında ısrarcıdır.

Aylin ve Hakan çifti, boşanmanın eşiğindedir. Hakan ve Aylin, duruşma salonlarından çıktıklarında artık ayrı dünyaların iki insanı olacaklar mı?

Bir evlilik biterken yeni bir evlilik başlayacak mı? Hüsnü'nün evlilik teklifine Gonca'nın yanıtı ne olacak?

Arka Sokaklar, merakla beklenen yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Arka Sokaklar 460. Bölüm Özeti

Ekip, zor durumdaki Ali'yi bulmak için harekete geçiyor! Pınar, Ali’nin başına gelenleri öğrenince sinir krizi geçirir!

Pınar, Ali’nin başına gelenleri öğrenince sinir krizi geçirir. Selinler, Ali’nin en son Sultan’ın evine gittiğini hatırlayınca, Sultanları bulmaya gider; ama, Sultan ve kardeşi Yunus renk vermez. Sultan ve Cüneyt para bulup kaçmaya niyetlenir. Gasp ettikleri malları Numan’a satıp mal almaya karar verirler. Ekip de adresi öğrenmiştir ve Ali’yi bulurlar.

Tekin, babasından tokat yedikten sonra evi terk eder. Hüsnü mahcup bir şekilde Gonca’yı yolcu eder. Baba oğul arasına, büyük bir uçurum girmiştir artık. Cüneyt ve Sinem, Hakan’ı, Oktay davasını takip etmeyi bırakması konusunda tehdit eder. Eğer davanın peşine düşerlerse çektiği fotoğrafları Rıza Baba’ya ve Aylin’e dağıtacaklardır. Hakan mesleği ve özel hayatı arasında sıkışmış durumdadır.

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan, 463. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Arka Sokaklar dizisi yeni bölümleriyle Cuma Akşamı Kanal D’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.