Arka Sokaklar 520. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle

Arka Sokaklar 520. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle

Arka Sokaklar 520. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 520. Bölümünde neler olacak? Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 520. Bölümünü cuma Akşamı Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz...

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 520.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekr

arka-sokaklar-520-bolum-fragmani

Arka Sokaklar 520. Bölüm İzle

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 520. Bölümünü cuma günü saat 20:00 de Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Selin, küçük bir çocuğa saldıran köpeğe ateş ederek kurtarır; fakat, hayvanseverlerle karşı karşıya kalıyor!

Küçük bir çocuğa köpek saldırır. Selin görür ve olaya müdahale eder. Köpek çocuğu ısırır ve bırakmaz. Selin köpeği yaralamak zorunda kalır. Küçük Eray çok kan kaybeder ve ameliyata alınır. Selin sosyal medya gündemine düşer ve köpeği vurduğu için suçlanır. Her yerde Selin’le ilgili karşıt kampanyalar düzenlenir.

Canay, Tekin’e yeni bir teklifle gelir. Tekin, Arap hayranının doğum gününe davetlidir ve karşılığında yüklü miktarda para alacaktır. Doğum günü kızı, Tekin’e musallat olur. Tekin durumu babasına mesaj göndererek anlatır. Leyla, Tekin’i dans etmeye zorlar. Kızın babası aniden gelir ve Tekin’in kızıyla evlenmesi için baskı yapar.

Mahalleye dadanan sapık Aykut, küçük çocuk Emir’i arabasına alır ve barakaya götürür. Çocuğu istismar etmeye niyetlenmiştir. Mahalleden bir kadın çocuğu götürdüğünü görür ve çocuğun annesine haber verir. Polisler gelir ve barakayı bulur. Emir kurtarılır. Hüsnü, Aykut’u barakada bir güzel döver. Aykut halk tarafından linç edilmekten zor kurtulur.

Sema ve Yeliz birlikte kalmaktadır. Sema sevgilisi Muhittin’le uyuşturucu işi yapmaktadır. Muhittin, mafya tetikçisi Haydar ve adamı tarafından öldürülür. Adamlar eve gelip Sema’yı da öldürür. Engin ve ekibi Yeliz’i takip ederek adamlara ulaşır. Başlarındaki kişiyi tespit etmeye çalışırlar. Engin’in narkotik müdürü olması, Rıza Baba ve ekibiyle rakip olmasına sebep olmuştur. Bu olayı çözmek için iki ekipte canla başla çalışır.

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan, 520. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Arka Sokaklar dizisi yeni bölümleriyle Cuma Akşamı Kanal D’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.