Arka Sokaklar 521. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle

Arka Sokaklar 521. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle

Arka Sokaklar 521. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 521. Bölümünde neler olacak? Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 521. Bölümünü cuma Akşamı Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz...

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 521.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Arka Sokaklar, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisi 521.Bölüm yeni fragman izle…

arka-sokaklar-521-bolum-fragmani

Arka Sokaklar 521. Bölüm İzle

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 521. Bölümünü cuma günü saat 20:00 de Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Engin Müdür Narkotik ekibiyle birlikte Rıza baba ve ekibimizle işbirliği yaparak uyuşturucu ticareti yapanların peşine düşerler!

Remzi, karısının boşanma davası açtığını öğrenir ve kadının kardeşinin evine baskın yapar. Kadına saldırmak üzereyken ekibimiz baskın yapar. Karısı Ayşen’in demeç veren avukatı ve ailesine saldırır. Bütün aileyi katleder. Beklenmedik bir görgü tanığı vardır.

Haydarberk okul arkadaşının doğum günü partisine gider. Lüks bir evdir ve ev sahibi Vildan, Hüsnü’ye asılır. Vildan’ın kocası Tarumar hapishanededir. Karısına takıntılıdır. Gazetelerde Hüsnü’yle fotoğraflarını görünce, hapishaneden kaçar.

Aylin ve Hakan, Cihan bebeğin evlatlık işlemlerinin tamamlanması için haber beklemektedir. Ancak bu süreçte hiç hoşlarına gitmeyecek bir gerçek ortaya çıkar. Cihan bebeğin hayatta olan öz dayıları yeğenlerine sahip çıkmak istemektedir. Aylinlerin bebeği evlat edinmesi de bu olay sonrasında imkansızlaşır.

Selim ve Nazan isimli genç çocuklar, uyuşturucu bağımlısıdır ve evde kriz çıkarırlar. Uyuşturucu etkisiyle gasp ettikleri araç sahibini öldürürler. Uyuşturucu temin eden İsmail, yakalanır. Barcı İlyas’ın ismini verir. Gizli operasyonla polislerimiz Eda ve Hande bara müşteri gibi gider.  İlyas’tan feci şekilde dayak yerler. Eda ve Hande komalık olur.

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan, 521. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Arka Sokaklar dizisi yeni bölümleriyle Cuma Akşamı Kanal D’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.