Arka Sokaklar 540. Bölüm İzle! Kanal D Arka Soakaklar 540. Bölüm Son Bölüm İzle

Arka Sokaklar 540. Bölüm İzle! Kanal D Arka Soakaklar 540. Bölüm Son Bölüm İzle

Arka Sokaklar 540. bölümüyle bu akşam saat 20.00'da Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Engin Müdür, kaçırılan Nadya'nın vurulmasının şokunu yaşıyor! Arka Sokaklar 540. son bölümünü haberimizdeki linkten izeyebilirsiniz.

Engin Müdür, kaçırılan Nadya'nın vurulmasının şokunu yaşıyor! Nevres, ailesinin ölümüne neden olan Mesut'un başına ödül koyuyor! Arka Sokaklar 540. bölümüyle bu akşam Kanal D’de ekranlara geliyor. Ekip, Kurye tarafından kendilerine kurulan tuzağın şokunu yaşıyor! Nevres, ailesinin katilinin Mesut olduğunu düşünüp intikam yemini ediyor! Tüm gelişmeler bu akşam Arka Sokaklar 540. bölümde izleyici karşısında olacak. Kanal D’nin beğenilen dizisi Arka Sokaklar 540. bölüm izlemek için haberimizdeki linki tıklayın!..

ARKA SOKAKLAR 540. BÖLÜM İZLE! KANAL D ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM…

KANAL D’nin sevilen dizisi Arka Sokaklar bu akşam 540. bölümüyle ekranlara geliyor.

ARKA SOKAKLAR 540. BÖLÜM İZLE!

Arka Sokaklar 539. Bölüm Özeti

Ekip, Hüsnü'yü Kurye'nin (Tarık) elinden kurtarmaya çalışıyor! Tarık, Hüsnü’yü bırakmak için ekipten yüklü miktarda fidye istiyor!

Hüsnü’nün, Tarık tarafından kaçırılmasıyla hareketlenen merkezde Rıza, Engin’e sinirlenir. Zeliha ise, olup bitenden kendini sorumlu tutmaktadır. Mesut ise, Nevres’in sorgusundayken Hüsnü’nün kaçırıldığını öğrenir ve bunun üzerine Engin’le, Mesut arasında büyük bir kavga yaşanır. Tarık, Hüsnü’yü bırakmak için ekipten yüklü miktarda fidye istemiştir.

arka-sokaklar-539-bolum-ozeti.jpg

Araştırmalara devam eden ekip Servet adında birinin parmak izine ulaşır. Diğer tarafta, sözde muhabir olan Tarık’ın adamı Adem, Zeliha’ya babasını bulması konusunda yardım edecektir. Adem, Zeliha’yı kandırıp Ekber’e getirdiği sırada ekip kablocudan aldığı bilgiyle mekana baskın yapar. Tarık’ın isteği üzerine fidyeyi ona Zeliha verecektir. Zeliha parayı alıp babasını kurtarmaya geldiğinde ise, Tarık’ın dürbününden baba ve kızı görürüz…

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.