Arka Sokaklar 541. Bölüm İzle! Kanal D Arka Soakaklar 541. Bölüm Son Bölüm İzle

Arka Sokaklar 541. Bölüm İzle! Kanal D Arka Soakaklar 541. Bölüm Son Bölüm İzle

Arka Sokaklar 541. bölümüyle bu akşam saat 20.00'da Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Nevres karısı ve kızının katilinin Tarık olduğunu öğrenmiştir. Arka Sokaklar 541. son bölümünü haberimizdeki linkten izeyebilirsiniz.

Adamı Yahya, canlı bombayı patlamayı gerçekleştirir ve kaçar. Saldırıda yaralılar vardır. Patlamanın olduğu yerde tesadüfen Arda’da vardır. Ekip Arda’nın nerede olduğunu bilmez, bir süre de ulaşılamayınca meraklanırlar. Arka Sokaklar 541. bölümüyle bu akşam Kanal D’de ekranlara geliyor. Arda’yı aramaya başlarlar. Savcı Fahri, Nevres’in yakalanmaması sebebiyle Rıza Baba’ya büyük baskı yapar.

Rıza bu başarısızlığı kendisine yediremez. İstifa etmek ister, Rıza Baba istifa edecek midir? Tüm gelişmeler bu akşam Arka Sokaklar 541. bölümde izleyici karşısında olacak. Kanal D’nin beğenilen dizisi Arka Sokaklar 541. bölüm izlemek için haberimizdeki linki tıklayın!..

Tarık otelde Aslan’la kalmaya başlar. Tarık, Zeliha’nın TV'deki haberini görür. Tarık, sevgilisini fazlasıyla özlemiştir. Nadya otelde çalışan Alman bir hizmetliden istihbarat alır. Tarık durumu anlar ve kaçar. Aslan yakalanır. Tarık tam otelden kaçarken Zeliha’yı görür ve fren yapar. Zeliha şimdi ne yapacaktır?

ARKA SOKAKLAR 541. BÖLÜM İZLE! KANAL D ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM…

KANAL D’nin sevilen dizisi Arka Sokaklar bu akşam 541. bölümüyle ekranlara geliyor.

ARKA SOKAKLAR 541. BÖLÜM İZLE!

Arka Sokaklar 540. Bölüm Özeti

Ekip, Kurye tarafından kendilerine kurulan tuzağın şokunu yaşıyor!

Hüsnü ve Zeliha… İkisi de kurtulmuştur. Herkes rahat bir nefes alır. Ekip, Nevres’i elinden kaçırmıştır. Savcı Fahri, Rıza Baba’yı sıkıştırmaya başlamıştır bile. Eğer Nevres’i bir an önce bulmazlarsa, başları büyük derde girecektir.

arka-sokaklar-540-bolum-ozeti.jpg

Ekibimiz, Nevres ve Baki’nin peşine düşmüştür. Mesut, Nevres’i kıstırdığını düşünür. Çatışma başlar. Ancak Tarık bir oyun oynar. Engin, Selin, Cemal, Ezgi ve Arda gelir desteğe gelir. Arabanın kapısını açtıklarında içeride Ayşe ve İkbal’in cesediyle karşılaşırlar. Mesut müthiş bir vicdan azabı içindedir. Kendini bir türlü bağışlayamaz. Nevres, ailesinin katilinin Mesut olduğunu düşünüp intikam yemini eder. Rıza Baba, Mesut’u korumak için onu güvenli eve alır. Selin, anne ile kızın öldürülmesiyle ilgili balistik raporunu araştırır. Bunu yapanın Mesut olduğuna ihtimal veremez.

Baki, Nadya’yı kaçırır. Nadya bu esnada çaktırmadan Engin’i arar. Engin, Nadya’yı kurtarmaya gelir. Nadya ciddi şekilde yaralanmıştır. Hastaneye kaldırılır ve yoğun bakıma alınır.

Fatih isimli adam, önce minibüste yaşlı kadını gasp eder. Sonra girdiği mağazadan bir şeyler çalar. Ekibimiz olay yerine gelir. Zanlıyı araştırırlar. Adam cinayetten hüküm giyip açık cezaevinden kaçmıştır. Ceylan isimli genç kızı evine giderken kapı önünde öldürür. Ailesi perişan haldedir. Ekibimiz seri katil Fatih’in peşindedir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.