Arka Sokaklar 552. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 552. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 552. Bölümünde neler olacak? Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 552. Bölümünü cuma akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 552. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Arka Sokaklar , yeni bölümleriyle cuma akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisi 552. Bölüm yeni fragman izle…

Arka Sokaklar 551. Bölümde;

Covid-19 sebebiyle ekibimizde sıkı önlemler alır. Emniyete girişte her giren kişinin özel kostümlü polis memuru tarafından ateşi mutlaka ölçülerek içeriye alınmaktadır. Herkeste mutlaka maskesini takmaktadır.  Hakan gizli görev gereği kamyonetle orman yolunda ilerler. Yolun sonunda kendisini bekleyen aracın yanında durur.

Azim’in hesabına çalışan adamlar,  Hakan’ın kamyonuna malları yükler. Hakan hesapta olmayan bu durum karşısında şaşkındır. Ancak verilen adrese doğru yola koyulur. Azim terör örgütüne silah hazırlığındayken, adamı İlhan’la beraber, Kadri de gelmiştir. Kadri bundan sonra Azim’le işbirliği halinde çalışacaktır. Ancak Azim bir iş adamının kızını kaçırmıştır. Kadri kendisini bu durumun ortasında bulduğu için hoşnutsuzdur.

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 552. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Arka Sokaklar dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamları 20:00 de Kanal D’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.