Arka Sokaklar 555.Bölüm 2.Fragmanı

Arka Sokaklar 555.Bölüm 2.Fragmanı

Arka Sokaklar 555.Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 555. Bölümünde neler olacak? Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 555. Bölümünü cuma akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 555. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Arka Sokaklar , yeni bölümleriyle cuma akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisi 555. Bölüm yeni fragman izle…

Arka Sokaklar 554. Bölümde; Nazlı’ya tecavüz eden Kudret yakın zamanda hapishaneden çıkmıştır. Rasim para karşılığı kardeşi Nazlı’yı, Kudret’e satar. Kudret, Nazlı’yı evlenmek için zorlar. Hatta uyuşturucu ilaçlar vererek genç kızın bilincini yitirmesine sebep olur. Selin, Nazlı’yı kurtarmak için her yolu deneyecektir; ama, izine bir türlü ulaşamaz. Selin çaresiz bir durumdadır. Mesut da ona yardım etmek için elinden geleni yapacaktır.

Pınar, öğrencileriyle online ders yapar. Ders esnasında bir anormallik olur ve Damla isimli öğrencinin evinde sesler yükselir. Anne Betül’ün hapisten çıkan kocası eve gelip Damla’yı kaçırmıştır. Anne perişan haldedir. Pınar, Ali’ye haber verir ve Damla’yı bulmak için hummalı bir çalışma başlar.

Dolandırıcı Erdi, şimdi de sahte kolonya işine girmiştir. Kolonyalar, Hüsnü’nün mahallesindeki bakkala kadar gelmiştir. Nazike kolonyayı bol miktarda kullanır ve hastanelik olur. Bu işin arkasından da Erdi’nin çıkması artık kabak tadı vermeye başlamıştır.

Bülent isimli kişinin kurduğu ufak çaplı çete, korona dolayısıyla kapatılan boş barlara gelir ve içki stoklarını patlatırlar. Aynı esnada mekana dansçı çağırarak eğlence ortamı yaratırlar. Çağlar isimli bar sahibi durumdan haberdar olur ve mekana girenleri bulmak için bara gelir. Ancak dayak yer ve arabası çalınır. Ekip dansçı kızlardan Sıla’yı takip ederek Bülent ve ekibini yakalamaya çalışır. Sıla’yla ilgilenme görevi Cemal’e verilir ancak Ezgi bu durumdan rahatsızdır. Operasyondan kalan içkilerin bir kısmı Hakan’ın arabasında kalmıştır. Bahar da, Hakan’la beraberdir. Hakan evde film izleyecektir ve Bahar’ı da davet eder. Sabah uyandıklarında kendilerini hiç beklenmedik bir şekilde bulurlar.

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 555. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Arka Sokaklar dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamları 20:00 de Kanal D’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.