Arka Sokaklar 584.Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 584.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 584.Bölümünde neler olacak? Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 584.Bölümünü cuma akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Zeliha, Giray’ın intikamının bedelini çok ağır ödemiştir. Zeliha uğradığı tecavüz sonrası kameraman Hamza ile birlikte hastanenin yolunu tutar. O sırada hastanede olan Selin ve Mesut, Zeliha’dan kan dondurucu haberi öğrenirler. Hüsnü, Esra ile birlikte Gazi’de oturmaktadır. Mesut, arkadaşına bu lanet haberi vermek için Gazi’ye gelir. Dünyası başına yıkılan Hüsnü’nün hali hiç iyi değildir. Olanların ardından ekip, daha da bilenmiş bir vaziyette tekrar Giray’ın peşindedir.

Giray’ın adamlarına ulaşmak için Enver’le iletişime geçilir ve Enver ekibe Halis ile Baki’nin yerini söyler. Alınan bilgi doğrultusunda yapılan baskında Halis, ekibimizi beklenmeyen bir tuzağa düşürür. Giray’ın dayısı Seçkin, Türkiye’ye gelir. Ekip ile işbirliğinde bir izlenim altından Giray’ı kaçırma planları içerisindedir. Fakat, bunların hiçbirini umursamayan Giray, kaçmaya niyeti olmadığı gibi hala Zeliha’yla görüşme derdindedir.

Zeliha’nın başına gelenleri bir haber sitesine yayması üzerine Giray’ın telefon sinyaline ulaşılır. Ablasının başına gelenlere öfkelenen Tekin ablasının telefonuna gelen mesajlarla Giray’a ulaşmanın peşindedir. Giray’ın telefon sinyalinden Zeliha ile mesajlaştığını çözen Sinem ekibe bilgi geçer. Tekin babasının evdeki silahını da üzerine alarak giray ile buluşmaya gider…

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 584.Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Arka Sokaklar dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamları 20:00 de Kanal D’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar