Arka Sokaklar 592.Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 592.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 592.Bölümünde neler olacak? Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 592.Bölümünü cuma akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Ali’nin sağlık durumu iyiye gitmektedir. Kullandığı ilaçların da etkisiyle Pınar’ın davranışlarını samimi bulmayarak sinirlenir ve öfkesini fiziki şiddet olarak yansıtır. Pınar, olanların şokundadır ve hali perişandır. Olay Rıza babadan bir süre saklanır. Sonrasında kızının halini gören Rıza Baba, deliye döner. Ali’yi eline geçirdiği anda neler olacağı tahmin bile edilemez.

Geçmişinde karıştığı örgütsel olaylardan dolayı yurt dışına çıkma yasağı olan Hulki, yasağın kaldırılması için özel güvenlik şirketi sahipleri Pelin ve Adem’e başvurur. Pelin, Hulki’nin süren davasındaki delilleri yok ederek yasağın kaldırılmasını Savcı Faruk’tan talep eder. Savcı Faruk, duruma ikna olur ve bir örgüt şüphelisi olan Hulki’nin özgürlüğünü kendi elleriyle verir. Hulki’nin öldürülmesiyle Faruk’un başı belaya girer ve olaya dair kamera görüntüleri ekibimizin elindeyken bir siber saldırıya uğratılarak silinir.

Korhan’ın cezaevinde öldürülmesi üzerine Aycan yıkılır. Aycan’a insani bir iyilik olarak Ezgi tarafından gerekli izinlerle kadının cenazeye katılmasını sağlanacaktır. Aycan’ı taşıyan konvoya saldırı olur. Yaşanan çatışma da Ezgi yaralanır, Aycan ise kaçar.

Deniz, Tekin’e dizinin yurt dışı satışlarıyla ilgili yeni bir iş ayarlamıştır. Tekin, bu iş için Ukraynalı bir ekibi misafir edecektir. Ukraynalıların hırsızlığa uğraması üzerine olay Tekin’in başına patlayacaktır.

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 592.Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Arka Sokaklar dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamları 20:00 de Kanal D’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar