Arka Sokaklar 611.Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 611.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 611.Bölümünde neler olacak? Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 611.Bölümünü cuma akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Mesut’un davasında yeni delillerin ortaya çıkması Mesut’un işini zora sokar. Delilleri gönderen kişinin kim olduğu öğrenen Mesut hışımla ortadan kaybolur. Mesut’u arayan ekibimiz gergindir.

Samir’in kaldığı hapishaneden gelen bir haber ekibimizi ve İlyas Albay’ı şoka uğratır. Harekete geçen İlyas Albay kendisini tehlikeli bir konuma sokarken ekibimizi de peşinden sürükler. Uyuşturucu alışverişine devam eden Amerikalıların intikam almak için son bir planı daha vardır.

Veli isimli tekinsiz bir adam, önce kağıtçı Kudret’in eşi Nuran’a, ardından da Kudret’e saldırır. Polislerimiz izini kaybettiren Veli’yi bulmalıdır. Ekibimiz Veli’yi ararken aradaki husumetin sebebini öğrenmeye çalışacaklardır.

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 611.Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Arka Sokaklar dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamları 20:00 de Kanal D’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.