Arka Sokaklar 622.Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 622.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 622.Bölümünde neler olacak? Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 622.Bölümünü cuma akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Savcı Yavuz, hastaneye kaldırılan Poyraz’ın uyanmasını bekler. Yaşananlardan dolayı Mesut’u suçlamaktadır. Poyraz’ı vuran silahın balistik kaydına ulaşmak ve neler yaşandığını çözmek için uğraşır. Bu sırada hastaneden gelen bir haber ekibimizi alarma geçirecektir.

Mesut’a istediği parayı veren Seyit, karşılığında bir iyilik ister. Mesut’un bu iyiliği yapmaması Seyit’i çıldırtır. Seyit, Mesut’un etrafındakilere zarar vermek için elinden geleni yapacaktır.

Emniyete doğru giden Hüsnü, aracının lastiği patlayınca kenara çekmek zorunda kalır. Bu sırada yolda büyük bir kaza yaşanır. Hüsnü, kurtardığı kişinin kim olduğunu öğrenince bir pişmanlık yaşayacaktır.

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 622.Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Arka Sokaklar dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamları 20:00 de Kanal D’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.