Arka Sokaklar 623.Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 623.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 623.Bölümünde neler olacak? Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 623.Bölümünü cuma akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Poyraz’ın öldüğü Gazi’nin yeri basın mensupları ve polislerle dolmuştur. Olay anında yaralanan Mazlum ise, hastaneye kaldırılır. Savcı Yavuz’un, Mazlum hakkında tutuklanma kararı istemesi ekibimizin elini kolunu bağlayacaktır.

Başta Ezgi olmak üzere, bütün ekibimiz Cemal’i aklamak için elinden geleni yapar. Bu sırada ekibimizin bulduğu bir kamera görüntüsü, Cemal’in başına gelen kumpas ile Seyit Usmanoğlu’nu ilişkilendirecektir.

Nazike’nin mahalleden arkadaşı Meral, internet üzerinden İrfan isimli, kendisinden oldukça genç bir adamla tanışmıştır. Her şey yolunda gitmektedir ta ki Asya isimli bir kadın elinde silahıyla kapıya dayanana kadar… Asya’nın derdini öğrenen Meral’in dünyası başına yıkılacaktır.

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 623.Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Arka Sokaklar dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamları 20:00 de Kanal D’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.