Arka Sokaklar 625.Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 625.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 625.Bölümünde neler olacak? Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 625.Bölümünü cuma akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Ekibimiz, ellerinden kaçırdığı İrfan ve Ferruh’u bulmak için harekete geçer. Bu sırada İrfan ve Ferruh, reis Sermet isimli bir uyuşturucu tacirinin illegal şebekesine dahil olurlar. Ekibimiz suç dünyasına karışan İrfan’ın ve Ferruh’un peşine düşer.

Hakan’ın mahalleden komşusu Eşref amca kayıptır. Eşref amcanın kızı Ayfer, Hakan’dan yardım ister. Olayı araştırmaya başlayan Hakan çok geçmeden kendini bir aile dramının içinde bulacaktır.

İntikam yemini eden Rus tetikçi Lena, hastanede peşine düşen ve bebeğini kaybetmesine sebep olan Andrey’in peşine düşer. Andrey ise Cahit isimli kirli bir bankacı aracılığıyla patronu Josef’in mal varlığını kaçırmaya çalışmaktadır. Ekibimiz Josef ve Andrey’e, Lena’dan önce ulaşabilecek midir?

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 625.Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Arka Sokaklar dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamları 20:00 de Kanal D’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.