Arka Sokaklar 629.Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 629.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 629.Bölümünde neler olacak? Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 629.Bölümünü cuma akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Hüsnü’nün, Rehat’ı vurduğu videodan sonra çaresiz kalan Rıza Baba, Hüsnü’yü tutuklar. Ekibimizin Hüsnü’yü aklamak için tek şansı Rehat’ı sağ salim ele geçirmektir. Bu sırada serbest bırakılan Hadid ve Haşim arasında önemli bir buluşma gerçekleşecektir.

A takımına dahil olan Alper isimli yeni çaylak polis ekibimizi bir hayli şaşırtır. Alper yeni mezundur ve takıma bir türlü ayak uyduramaz. Alper acemiliğiyle ekibimizi zora sokacaktır.

Zerrin, bir tekstil atölyesinde işe başlar. Sonunda iş bulabildiği için çok mutludur, üstelik maaşı da iyidir. Bir ay sonra Zerrin’in ansızın bulunan cesedi ailesini perişan eder. Ekibimiz katilin izini sürerken vaka ummadıkları bir şekilde ilerleyecektir.

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 629.Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Arka Sokaklar dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamları 20:00 de Kanal D’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.