Arka Sokaklar Serap kimdir? Resim öğretmeni Serap (Seçil Buket Akıncı) kim, kaç yaşında, aslen nereli?

Arka Sokaklar Serap kimdir? Resim öğretmeni Serap (Seçil Buket Akıncı) kim, kaç yaşında, aslen nereli?

Arka Sokaklar dizisi yeni bölümleriyle izleyicileriyle buluşuyor. Diziye yeni katılan oyuncular seyirciler tarafından sorgulanıyor. Dizide resim öğretmeni Serap karakterine Seçil Buket Akıncı hayat verecek. Peki, Seçil Buket Akıncı kim, nereli, yaşı kaç?

Ekranların en uzun soluklu yapımların biri olan ve yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı sevilen dizisi Arka Sokaklar’ın kadrosuna yeni isimler dahil oldu. İzleyiciler, Arka Sokaklar Serap kimdir? sorusuna yanıt arıyor. Peki, Seçil Buket Akıncı kim, kaç yaşında, aslen nereli? İşte detaylar...

SEÇİL BUKET AKINCI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, ASLEN NERELİ?

7 Ağustos 1988 yılında dünyaya gelen Seçil Buket Akıncı, doğma büyüme İstanbullu'dur. 33 yaşına giren güzel oyuncu Trakya Üniversitesi'nden mezun olmuştur

Seçil Buket Akıncı Aslan burcudur.

Seçil Buket Akıncı'nın boyu 1.68 cm'dir. Yine birçok kişinin merak ettiği bir konu olan Seçil Buket Akıncı'nin sevgilisi veya eşi var mı? Sorusu birçok kez sosyal medyada güzel oyuncu tarafından  yanıtlanmıştır. Akıncı, Instagram'da yaptığı canlı yayınlarda sevgilisinin olmadığını ve daha önce evlenmediğini belirtmiştir.

secilbuket-akinci-001.jpg

SEÇİL BUKET AKINC HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Seçil Buket Akıncı; Kardeş Payı, Kocamın Ailesi, Annem, Doktorlar, Emret Komutanım, Sırların Dünyası ve Rüzgarın Kalbi dizilerinde yer almıştır. Ayrıca başarılı oyuncu son olarak  Abdullah Oğuz'un yönetmen koltuğunda oturduğu  Tv sineması Çember'in de bir bölümünde konuk oyuncu olarak kamera karşısına geçmiştir.

Seçil Buket Akıncı'nın İnstagram'da 40 binden fazla takipçisi bulunuyor. Akıncı'nın İnstagram hesabı şöyle:

https://www.instagram.com/secilbuketakinci/?hl=tr

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.