Aşk Mantık İntikam 19.Bölüm Fragmanı

Aşk Mantık İntikam 19.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümü olan 19.Bölümünde neler olacak? Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümü olan 19.Bölümünü cuma akşamları Fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Esra, Çağla tarafından rakip firmaya bilgi sızdırmakla suçlanır ancak Ozan’ın beklenmedik hamlesi ile planı boşa düşer. Şirketteki hiç kimse Esra’nın böyle bir şey yapacağına ihtimal vermediği için Esra kısa sürede aklanır. Esra, Ozan’a gidip neden böyle bir hamle yaptığını sorar. Ozan onu korumak istemiştir. İkili bir tartışmanın ortasındayken gelen haberle şok olurlar. Ekrem ve Elif ortada yoktur. Esra ve Ozan, kardeşlerini ararken tüm kartların açıldığı ve büyük bir hesaplaşmanın yaşandığı bir gece geçirirler.

Çınar, yeni projenin bilgilerini sızdıran kişinin peşine düşer. Yeşim’le yediği bir yemek sonrasında duyduğu şeylerle sarsılır ve Çağla’dan hesap sorar. İyice köşeye sıkışan Çağla kontrolünü kaybeder. Çağla’yı bekleyen asıl şok ise, Ozan’ın son hamlesi olacaktır.

Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümü olan 19.Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox TV’den izleyebilirsiniz. Aşk Mantık İntikam Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Aşk Mantık İntikam dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamları 20:00 de Fox TV’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.