Aşk Mantık İntikam 30.Bölüm Fragmanı

Aşk Mantık İntikam 30.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümü olan 30.Bölümünde neler olacak? Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümü olan 30.Bölümünü cuma akşamları Fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Esra ve Ozan evlenmişlerdir. Aynı evde yaşayıp Atlas’a ve ailelerine mutlu bir çiftmiş gibi davranmaktadırlar. Atlas Ozan’a hala baba dememektedir. Ozan ise olanlardan dolayı Esra’yı affedememiştir. Şirketin zor bir duruma düşmesi ikilinin tekrar sorunlarla beraber uğraşmasına neden olurken Esra ister istemez Ozan’dan etkilenmeye başlar. Diğer yandan Ozan’la ilgili gizli bir ajandası olan Rüya, Ozan ve Esra’nın hayatına yavaş yavaş sızma planları yapmaktadır. Bu konuda ikilinin iyi niyetinden yararlanan Rüya planlarında başarılı olabilecek midir?

Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümü olan 30.Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox TV’den izleyebilirsiniz. Aşk Mantık İntikam Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Aşk Mantık İntikam dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamları 20:00 de Fox TV’de...


BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.