Aşk Mantık İntikam 4.Bölüm Fragmanı

Aşk Mantık İntikam 4.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümü olan 4.Bölümünde neler olacak? Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümü olan 4.Bölümünü cuma akşamları Fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Şirket verilerini çalmakla suçlanan Esra, Ozan’ın kapısına kadar gelip af dilemesiyle yelkenleri suya indirir. Tüm şirket, ayın etkinliği olarak CEO ile baş başa yemek yemek için müthiş bir yarış içine girerken, yarışın kazananı Esra olur. Baş başa yemek yiyecek olmalarına sinirlenen Ozan, Esra’ya o geceyi zehir etmeye ant içer. Esra da Ozan’ı etkilemek için elinden geleni ardına koymayacaktır. Fakat gecenin sonu Esra’nın hiç ummadığı bir biçimde sonlanır. Esra, türlü oyunlarla Ozan’ı zor durumda bıraktığına sevinirken, hiç beklemedikleri bir şekilde Çağla’ya yakalanan Ozan ve Esra’nın sırrı açığa mı çıkmıştır?

Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümü olan 4.Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox TV’den izleyebilirsiniz. Aşk Mantık İntikam Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Aşk Mantık İntikam dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamları 20:00 de Fox TV’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar