Aşkın Tarifi 5.Bölüm Fragmanı

Aşkın Tarifi 5.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Aşkın Tarifi dizisinin yeni bölümü olan 5.Bölümünde neler olacak? Aşkın Tarifi dizisinin yeni bölümü olan 5.Bölümünü pazartesi akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Naz’la Fırat’ın o anın heyecanında sarılmaları; Naz’ı, Taylan ve kendi ailesi karşısında zor bir duruma düşürür. Fırat da Naz’ın, ailesine karşı bu duruma düşmesine üzülür. Hiç planda olmayan bu sarılma, aslında Taylan’ın işini kolaylaştırmıştır. Taylan, Naz’ı Fırat üzerinden manipüle ederek, onun duygularıyla oynar. Kebapçı, sonunda açılır. Herkes, açtıran kişinin Fırat olduğunu düşünürken; bu hamle, hiç beklenmedik birinden gelir.

Diğer yandan, Fırat ve Naz da git gide yakınlaşmaktadırlar. Fırat’ın Naz’la bu kadar yakın olması, Sultan’ı rahatsız eder ve Naz’ı Fırat’ın hayatından tamamen çıkarabilmek için, bir plan yapar. Böylece, iki ailenin hiçbir anlamda birbirlerine denk olmadığını; Fırat ve Naz’a bizzat gösterecektir. Ancak Sultan’ın bu planı, onun düşündüğünün aksine; Fırat ve Naz’ı birbirlerine daha da yakınlaştırırken; ikili de Sultan’ın son kozundan habersizdir. Fırat kadar, Naz da duygularını kontrol edemediğini anlamaya başlar. Onun karakterinde biri için, kontrolün elinden çıkması mümkün değildir. Taylan’ın da onu vicdanından yakalamasıyla, Naz duyguları yerine aklıyla hareket eder. Ancak Fırat’ın son hamlesi ve üzerine yaşanacak beklenmedik gelişmeler, her şeye damgasını vuracaktır.

Aşkın Tarifi dizisinin yeni bölümü olan 5.Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Aşkın Tarifi Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Aşkın Tarifi dizisi yeni bölümleriyle pazartesi akşamları 20:00 de Kanal D’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar