Aslı Enver Kimdir?

Aslı Enver Kimdir?

Aslı Enver bu defa istanbullu gelin dizisinde karşımıza Süreyya olarak çıkıyor. Başrolde Özcan Deniz dizideki adıyla Faruk ile beraber olacak. Daha öce kış güneşi dizisinde onu nisan karakteriyle tanımıştık. Peki Aslı Enver Kimdir?

Başrollerinde Özcan Deniz ve Aslı Enver' in rol aldığı istanbullu gelin dizisi oyuncuları hayli dikkat çekici. Sosyal medya da istanbullu gelin dizisi oyuncuları fenomen olmuş durumdalar. Aslı Enver Süreyya karakteriyle Özcan Deniz ise Faruk karakteriyle karşımızda.

Star Tv dizileri arasınd reyting sıralamasında üst sıralarda olan istanbullu gelin dizisi cuma akşamları saat 20:00 de.

İstanbullu Gelin dizisi konusu hayli dikkat çekici; annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın; aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin gitmesiyle başlayan dramatik bir aşk hikayesidir.

İstanbullu Gelin fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde istanbullu gelin dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

asli-enver.jpg

Aslı Enver Kimdir | Süreyya | İstanbullu Gelin

Aslı Enver (d. 10 Mayıs 1984, Londra), Türk oyuncu. 

Kıbrıs Türkü bir baba ile, eğitim için Türkiye'den Londra'ya giden bir annenin ikinci çocuğu olarak Londra'da dünyaya gelmiştir. 12 yaşına dek Londra'da yaşayan Aslı Enver daha sonra ailesiyle Türkiye'ye taşınmıştır. 

Tiyatroya ülke değişimi nedeniyle bocalama geçirdiği dönemde annesinin yönlendirmesiyle Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde başladığını belirtmiştir. Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nden ve Haliç Üniversitesi'nin Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Kariyerinin başında TRT'de yayınlanan bir sit-com'da iki dakikalık bir rol almış ardından Ayna adlı kısa filmde oynamıştır.

Kanal D'de yayınlanan Kavak Yelleri adlı gençlik dizisinde Mine Ergun karakterini canlandırmıştır. Daha önce Hayat Bilgisi adlı dizide de rol alan Enver, Suskunlar dizisinde Ahu karakterini canlandırmıştır. Ardından D Yapım'ın Kanal D 2013 sezonu için hazırladığı Kayıp Dizisinde Özlem Albayrak karakterine hayat vermiştir. Ardından Bana Artık Hicran De dizisinde başrol oynamıştır. 2015 yılında Mutlu Ol Yeter dizisinde başrol oynamıştır.

2015 yılından bu yana Dolunay Soysert'le oynadığı Personel oyununda Emma'yı canlandırmaktadır. 2016'da vizyona giren Kardeşim Benim adlı filmde Zeynep karakterini oynayan Enver, Şubat 2016'da yayına başlayacak olan Kış Güneşi isimli dizide Nisan karakteriyle yer alacaktır.Ayrıca O Ses Türkiye Yılbaşı Özel 2016'da Demet Sağıroğlu'nun Arnavut Kaldırımı isimli şarkısını seslendirmiştir.

13 Temmuz 2012'de Birkan Sokullu'yla evlenmiştir. 27 Ağustos 2015 tarihinde avukatı aracılığıyla açıklama yapmış ve boşandığını duyurmuştur.Dolunay Soysert, Nilay Sorgüven gibi isimlerle yakın arkadaştır. 2015 yılında çekilen Kardeşim Benim' de Murat Boz'la yakınlaşmasının ardından 2016'da ilişkilerinin başladığını duyurdular. Daha sonra 6 Mayıs 2017 tarihinde ayrılmıştır.

Aslı Enver Hangi Dizi ve Filmlerde Rol Almıştır?

2002                       Ayna        Egemen Sancak    Kısa film
2013                      Tamam mıyız?    Beste    Çağan Irmak    Sinema filmi
2016                       Kardeşim Benim    Zeynep Uysal    Mert Baykal    Sinema Filmi
2002                       Uzay Sitcomu            Konuk oyuncu
2003                       Hayat Bilgisi    Hazal    Tarkan Karlıdağ    Yardımcı Oyuncu
2007-2011               Kavak Yelleri    Mine Ergun    A. Taner Elhan Jale İncekol   Kerem Çakıroğlu Başrol Oyuncusu
2012                       Suskunlar    Ahu Kumral    Umur Turagay M.Çağatay Tosun Çağrı Vila Lostuvalı Hatice Memiş Başrol Oyuncusu
2013-2014              Kayıp    Özlem Albayrak    Zeynep Günay Tan    Başrol Oyuncusu
2014                       Bana Artık Hicran De    Hicran Eyüpoğlu    Volkan Kocatürk    Başrol Oyuncusu
2015                       Mutlu Ol Yeter    Zeynep Güzeltepe    Kerem Çakıroğlu Başak Soysal Başrol Oyuncusu
2016                       Kış Güneşi    Nisan    Murat Onbul Deniz Koloş Başrol Oyuncusu
2017                       İstanbullu Gelin    Süreyya Deniz Boran     Zeynep Günay Tan Deniz Koloş Başrol Oyuncusu
 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.