Avcı (Primal) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Avcı (Primal) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Başrollerinde Nicolas Cage, Famke Janssen, Kevin Durand gibi oyuncuların yer aldığı Avcı (Primal) filmi bu akşam Show Tv ekranlarında seyirci ile buluşacak. Peki Avcı (Primal) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Show Tv ekranlarında bu akşam bir Nicolas Cage filmi ile heyecan doruğa çıkacak. Başrollerinde Nicolas Cage, Famke Janssen, Kevin Durand gibi oyuncuların yer aldığı Avcı (Primal) filmi bu akşam 22:45'te Show Tv ekranlarında yayınlanacak. Peki Avcı (Primal) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Avcı (Primal) Filmi Konusu

Frank Walsh, nadir ve egzotik hayvanları avlayan bir hayvan koleksiyoncusudur. Bir hayvanat bahçesi için beyaz bir jaguar yakalayan Frank, bu sayede yüklü bir para alacağını düşünür. Frank, çok geçmeden yakaladığı hayvanı yük gemisi ile hayvanat bahçesine götürmek için yola koyulur. Ancak hayvanın bulunduğu yük gemisinde ABD’ye iade edilen bir suikastçı da vardır. Suikastçı kumpas kurup zincirlerinden kurtulur. Kendisi gibi parmaklıklar ardında tutulan jaguarı da serbest bırakınca Frank, geminin sıkışık koridorlarında zorlu bir savaşa girişir.

Avcı (Primal) Filmi Oyuncuları

Nicolas Cage, Famke Janssen, Kevin Durand

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.