Avlu 15. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Star Tv

Avlu 15. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Star Tv

Avlu 15. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Avlu dizisinin yeni bölümü olan 15. Bölümünde neler olacak? Avlu dizisinin yeni bölümü olan 15. Bölümünü perşembe akşam saat 20:00 de Star Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Avlu dizisinin yeni bölümü olan 15. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Avlu , yeni bölümleriyle perşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Avlu dizisi 15. Bölüm yeni fragman izle…

avlu-15-bolum-fragmani

Avlu 15. Bölüm İzle

Avlu dizisinin yeni bölümü olan 15. Bölümünü perşembe akşam saat 20:00 de Star Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Cezaevinde büyük isyan...

Zerrin müdürün herkesi şoke eden cezasına karşılık cezaevinde isyan çıkmıştır. Bu isyandan sonra Zerrin, hamlelerine sertliğini arttırarak devam edecektir.

Taraflar iyice gerilmiş ve herkes gerçek rengini belli etmeye başlamıştır. Bu sırada Oktay’ın aleyhinde yazılacak olan rapor gerginliği git gide büyümektedir. Tüm bunlar olurken Deniz, Alp’ten öcünü almak için kurguladığı planı işletmekte başarılı olabilecek midir?

Avlu Dizisi Konusu | Genel Hikaye

Deniz uzun zamandır eşinden şiddet görmektedir. Bir gece evinden gelen bağırışmalar, bir el silah sesiyle bıçak gibi kesilir. Deniz, kavga sırasında eşi Hakan’ı vurduğu iddiasıyla tutuklanır.

Tutuklu olarak kalacağı cezaevine gelen Deniz’in tek isteği kızını arayıp durumunu öğrenmektir. Fakat içeride, kendi kurallarını ve taraflarını oluşturmuş, birbirine düşman iki kadının arasında bulur kendini: Azra ve Kudret.

İki kadın da Deniz’i kendi tarafına çekerek cezaevi içindeki güçlerini artırmak için mücadeleye girişir. Deniz’in ise tek isteği hiçbir belaya ve suça bulaşmadan en kısa zamanda kızına kavuşmaktır.

Avlu dizisinin yeni bölümü olan, 15.Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Avlu Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Avlu dizisi yeni bölümleriyle perşembe Akşamı Star Tv’de...

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.