Aziz dizisi nerede çekiliyor, Aziz dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

O3 Medya imzalı, yönetmenliğini Recai Karagöz'ün yaptığı, senaryosunu Eda Tezcan'ın kaleme aldığı Show Tv ekranlarında yayınlanacak Aziz dizisi konusu, oyuncuları diziseverler tarafından merak ediliyor. Aziz dizisi nerede çekiliyor, konusu nedir?

Show Tv ekranlarında Ekim ayında yayınlanacak olan Aziz dizisinin tanıtım fragmanı yayınlandı. İzleyiciler Aziz dizisinde rol alacak oyuncuları ve Aziz dizisinin konusunu araştırmaya devam ediyor. Peki Aziz dizisi nerede çekiliyor, Aziz dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Aziz Dizisi Konusu

Antakya’nın en büyük ve tek halı üreticisi olan Payidar ailesinin oğlu Aziz Payidar (Murat Yıldırım) refah ve zenginlik içinde bir hayat sürdürmektedir. Fransız delegesi Mösyö Pierre’in oğlu Teğmen Andre’yi öldürmesiyle Aziz’in kaderi değişir; doğduğu toprakları, biricik aşkını kısacası sahip olduğu her şeyi geride bırakmak zorunda kalır. İki yıl sonra öldü zannedilirken geri dönüşü herkes için beklenmedik olur. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Aziz sahip olduğu her şeyi kaybetmekle kalmamış, Fransız işgali altındaki Antakya bıraktığından daha kötü bir hal almıştır. Üstelik ilk aşkı Dilruba (Damla Sönmez) da amcası Galip Payidar’ın oğlu Adem ile nişanlanmıştır.

Aziz Dizisi Nerede Çekiliyor?

Aziz dizisinin çekimleri Antakya ve Sakarya’da yapılacaktır. Antakya ve Sakarya da yapılan çekimler bittikten sonra tüm set Istanbul’a gidecek ve Aziz dizisinin çekimleri İstanbul da devam edecektir.

Aziz Dizisi Oyuncuları Kimler?

Aziz Payidar (Murat Yıldırım)

Dilruba (Damla Sönmez)

Efnan (Simay Barlas)

Galip Payidar (Ahmet Mümtaz Taylan)

Monsieur Pierre (Fırat Tanış)

Adem Payidar (Güven Murat Akpınar)

Handan (Ayten Soykök)

Hatice Ana (Meral Çetinkaya)

Nigar Hala (Füsun Demirel)

Kenan (Eren Hacısalihoğlu)

Mustafa (Baran Akbulut)

Maksude Payidar (Elif Sönmez)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.