Azize 2. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Kanal D

Azize 2. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Azize dizisinin yeni bölümü olan 1. Bölümünde neler olacak? Azize dizisinin yeni bölümü olan 2. Bölümünü salı akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Azize dizisinin yeni bölümü olan 2. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Azize , yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. Kanal D'de yayınlanan Azize dizisi 2. Bölüm yeni fragman izle…

Azize 1. Bölümde; Azize, tüm masumiyeti ile suç dünyasının en korkulan ailelerinden birinin içine girmek zorunda kalır.

Azize, genç bir hemşiredir. Mahkûmların aşı günü için hapishaneye gittiğinde hapishane önünde bir suikasta tanık olur. Suikast suç dünyasının önde gelen ailelerinden Alpanlara karşı düzenlenmiştir. Geçmişte bir komiseri öldürmekten mahkûm olan Alpanların büyük oğlu Balkan tahliye olmaktadır. Katilin amacı Balkan’ı öldürmektir ama onun yerine ailenin küçük oğlu Kartal vurulur. Azize Kartal’a müdahale eder ve onun hayatını kurtarır.

Azize, tüm masumiyeti ile korkunç bir dünyaya girmek zorunda kalır.

Böylece suç dünyasının en korkulan ailelerinden birinin içine girmek zorunda kalır. Azize, tüm masumiyeti ile korkunç bir dünyaya giriyor gibi görünmektedir ama Azize hemşirenin çok büyük bir sırrı, daha önemlisi kimsenin kolay kolay cesaret edemeyeceği tehlikeli bir amacı vardır.

Azize Dizisi Konusu | Genel Hikaye

İmkânsızlıklarla dolu tutkulu bir aşk hikâyesini konu alan Azize, bir intikam ve aşk hikâyesi. Güçlü bir mafya ailesi olan Alpanlar tarafından ailesi dağıtılmış, hayatı paramparça olmuş bir kız çocuğu; Melek. Şimdiki adıyla Azize... İntikamına giden yolda kendisi ile mücadele etmeye başlayacak Azize'nin hikayesi.

Azize dizisinin yeni bölümü olan 2. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Azize Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Azize dizisi yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de Kanal D’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar