Babil 3. Bölüm İzle! Star Tv Babil 3. Bölüm Son Bölüm İzle

Babil 3. Bölüm İzle! Star Tv Babil 3. Bölüm Son Bölüm İzle

Babil 3. bölümüyle bu akşam saat 20.00'da STAR TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Deniz için zaman azalırken İrfan ve Egemen ponzi sistemine para çekmek için yeni bir maceraya atılıyor. Babil 3. son bölümünü haberimizdeki linkten izeyebilirsiniz.

İrfan, yıllar sonra karşısına çıkan büyük aşkı İlay’la sarsılırken, Eda evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığını fark ediyor. Babil 3. bölümüyle bu akşam Star Tv’de ekranlara geliyor. Ayşe, Süleyman’la ne işi olduğunu anlamadığı İrfan’ın gizemini çözmeye çalışırken, Hakan da Ayşe’yi kıskacına alıyor. İlay’ın hırsı ve Eda’nın şüphesi işleri daha da karmaşık hale getiriyor. Tüm gelişmeler bu akşam Babil 3. bölümde izleyici karşısında olacak. Star Tv’nin beğenilen dizisi Babil 3. bölüm izlemek için haberimizdeki linki tıklayın!..

BABİL 3. BÖLÜM İZLE! STAR TV BABİL SON BÖLÜM…

Star Tv’nin sevilen dizisi Babil bu akşam 3. bölümüyle ekranlara geliyor.

BABİL 3. BÖLÜM İZLE!

Babil 2. Bölüm Özeti

İrfan, artık hayatının en zor sınavında!

babil-2-bolum-ozet.jpeg

Ailesini korumak için tehlikeli bir hamle yapmak zorunda kalıyor ve bir kere daha Süleyman’la karşı karşıya geliyor. Ayşe, hiç beklenmedik bir anda İrfan’ın karşısına çıkınca önemli bir karar vermek zorunda kalıyor. Süleyman, bir yandan İrfan’la uğraşırken Kudret’le İlay yüzünden yaşanacak savaşın ilk kurşunu atılıyor. Deniz’in zamanı azalırken İrfan Egemen’le, dokunduğu herkesin hayatını değiştirecek tehlikeli oyuna başlıyor.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.