Baht Oyunu 14.Bölüm Fragmanı

Baht Oyunu 14.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Baht Oyunu dizisinin yeni bölümü olan 14.Bölümünde neler olacak? Baht Oyunu dizisinin yeni bölümü olan 14.Bölümünü salı akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Bora, Ada’nın ayrılık nedenine ikna olmaz ve işin aslını öğrenmeye çalışır. Ada gerçeği söyleyemediği için ailesindeki kadınların kötü bahtını öne sürer. Böylece Bora’yı kendinden uzak tutacağını düşünür ama Bora ne bu baht oyununa inanır ne de Ada’dan vazgeçer.

Bora, Ada’nın batıl inancını kırmaya çalışırken şirketin ortasında ilişkilerini herkese ilan eder. Ada ve Bora’nın ilişkisi hem şirkette hem evde bomba etkisi yaratır. Tuğçe ve teyzesi Nergis tarafından sıkıştırılan Ada, duygularına karşı koyup Bora’yı inandırmak için çeşitli yollara başvurur. Ancak bu baht oyunu hiç beklenmedik sonuçlar yaratacaktır.

Baht Oyunu dizisinin yeni bölümü olan 14.Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Baht Oyunu Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Baht Oyunu dizisi yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de Kanal D’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.