Bak Yeşil Yeşil filmi ne zaman, nerede çekildi? Bak Yeşil Yeşil filminin konusu ne, oyuncular kim?

Bak Yeşil Yeşil filmi ne zaman, nerede çekildi? Bak Yeşil Yeşil filminin konusu ne, oyuncular kim?

Başrollerinde Ahmet Özhan, Hale Soygazi ve Şener Şen'in oynadığı Bak Yeşil Yeşil filmi bugün sinema severlerle buluşuyor. Romantik komedi türündeki Bak Yeşil Yeşil filmi ne zaman, nerede çekildiği merak ediliyor. Peki, Bak Yeşil Yeşil filminin konusu ne?

Yönetmenliğini ve yapımcılığını Hulki Saner'in üstlendiği senaryosunu ise Esen Püsküllü'nün kaleme aldığı Bak Yeşil Yeşil filmi bugün 360 TV'de yayınlanıyor. Filmde arkadaşlarıyla hovarda bir hayat süren şarkıcı bir gencin babası tarafından zorla evlendirilmek istenmesi anlatılıyor. Peki, Bak Yeşil Yeşil filminin oyuncular kim nerede çekildi?

BAK YEŞİL YEŞİL FİLMİNİN KONUSU NE?

Bak Yeşil Yeşil filmi, bir isim benzerliğinin yol açtığı yanlış anlaşılma yüzünden yaşananları konu alır. Ahmet Özhan genç ve yakışıklı bir şarkıcıdır. Turne nedeniyle gittiği İzmir’de kaldığı otelde Neşe ile tanışır. Mankenlik yapan Neşe, Ahmet’in ilgisini çeker. Bu sırada bir isim benzerliği nedeniyle Neşe ile Ahmet’in arası bozulur. Ahmet Özhan’ın menajerinin adı da Ahmet’tir. Menajer Ahmet Hasanoğlu, Tijen’le evlidir. Tijen, Neşe’ye mektup göndermiş ve eşi Ahmet’le tanışmasını istemiştir. Ancak Neşe, isim benzerliği nedeniyle Tijen’in kocasının Ahmet Özhan olduğunu sanır. Duyguları incinen Neşe, Kuşadası’nda yapılacak olan defileye katılmaya karar verir. Ahmet ise bu yaşananlara anlam veremez ve Neşe’nin peşine düşer.

bakyesilyesil.jpg 

BAK YEŞİL YEŞİL FİLMİNİN KADROSU 

Yapımcı    : Hulki Saner
Yönetmen    : Hulki Saner
Senarist    : Esen Püsküllü
Tür    : Komedi, Melodram
Yapım Yılı    : 1975

 Oyuncular:

    Şener Şen
    Sevda Aktolga    
    Hale Soygazi    
    Hüseyin Alp    
    Necdet Kökeş    
    Ahmet Özhan    
    Necati Er    
    Rukiye Göreç    
    Cevdet Arıkan    
    Sevda Aydan

BAK YEŞİL YEŞİL NE ZAMAN NEREDE ÇEKİLDİ?

1975 yılı yapımı, Bak Yeşil Yeşil filmi, İzmir'de Kordon ve Alsancak'ta buna ek olarak Aydın'ın Kuşadası ilçesinde çekildi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.