Bakan Varank’tan Lösev Başkanına Yanıt

Bakan Varank’tan Lösev Başkanına Yanıt

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bir otomobil firmasına yatırım yeri ayrılırken kendilerine ruhsat verilmemesini eleştiren LÖSEV Başkanı Dr. Ezer’e ınstagram hesabı üzerinden yanıt verdi. Varank, yaptığı duyuruda, “Siz otobüs üretici

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bir otomobil firmasına yatırım yeri ayrılırken kendilerine ruhsat verilmemesini eleştiren LÖSEV Başkanı Dr. Ezer’e ınstagram hesabı üzerinden yanıt verdi. Varank, yaptığı duyuruda, “Siz otobüs üreticisi misiniz? Yatırım teşviklerimiz herkese açık ve şeffaf. Yatırımcılara özel imtiyaz değil, mevzuata göre destek veriyoruz. Ucuz siyaset yapmak istiyorsanız kendinize başka bir alan bulun. Üretken ekonomi yatırımlarına saldırarak milliyetçilik yapılmaz” ifadelerine yer verdi.
RUHSAT AÇIKLAMASI
LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üstün Ezer, bir otomobil firmasına ait şirkete Akyurt’ta arazisinin yatırım yeri olarak ilan edilmesini ınstagram hesabından eleştirmişti. Dr. Ezer, paylaşımında, “LÖSEV 650 milyonluk yatırım ile 1500 kişiye iş imkanı, on binlerce hastaya şifa sağlayabilecekken bırakın Özel İmtiyazı, yasal hakkı olan tam ruhsatı bile alamadı” açıklamasında bulunmuştu.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.