Baraj 12.Bölüm Fragmanı

Baraj 12.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Baraj dizisinin yeni bölümü olan 12.Bölümünde neler olacak? Baraj dizisinin yeni bölümü olan 12.Bölümünü salı akşamları Fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Nazım’ın kanlar içindeki Nehir ile nişana gelmesi herkesi şok etmiştir. Nehir’i o halde gören Tarık, her şeyi unutup Nehir’i kurtarmak için elinden geleni yapar. Nehir’e bir şey olmasını istemeyen Nazım ise, Nehir için Tarık’ın yardımını kabul etmek zorunda kalır.

Nehir ile Nazım’ı evde çok zor anlar bekliyordur. Eve Zerrin’in taşınması ve beklenmedik bir misafir, Nehir ve Nazım’ın zaten karmaşık olan ilişkisini daha da karmaşıklaştırır.

Nişanda herkesin dikkati Nehir’in üzerindeyken Halil, Tarık ile Zahra’nın videosunu görmüştür. Bu durum, Tarık ve Zahra’nın başına çok büyük dertler açmak üzeredir.

Baraj dizisinin yeni bölümü olan 12. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Baraj Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Baraj dizisi yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de Fox Tv’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar