Baraj 20.Bölüm 2.Fragmanı

Baraj 20.Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı, Baraj dizisinin yeni bölümü olan 20.Bölümünde neler olacak? Baraj dizisinin yeni bölümü olan 20.Bölümünü salı akşamları Fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Nazım ve Bahar’ın evlilik kararını açıklaması herkes üzerinde şok etkisi yaratır. Bu haberden en çok etkilenen ise Nehir’dir. Nazım’ın Bahar’a yakınlaşmasını intikam duygusuyla yaptığına inanan Hakan, Nazım’la yüzleşir. Aralarında tansiyonun giderek yükseleceği bir savaş başlamak üzeredir.

Tarık, Zahra ve İbrahim, Meryem’in ani dönüşünden rahatsız olurlar. Meryem abisinin yeniden açılan cinayet dosyasının peşinden gidecektir.  İstanbul’a bu yüzden gelmiştir. Bu istek üçlüyü korkutur. Meryem’i geri döndürmek ve Nazım’a açık vermemek adına atacakları her hamle onları birbirine düşürecektir.

Hakan ve Bahar arasında çok sert bir kavga yaşanır. Hakan, Bahar’ın Nazım’dan vazgeçmesini ister. Bu tartışmayı izleyen Nehir büyük bir sırrı öğrenecektir.

Baraj dizisinin yeni bölümü olan 20.Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Baraj Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Baraj dizisi yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de Fox Tv’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar