Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 1.Bölüm Fragmanı İzle

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 1.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin yeni bölümü olan 1.Bölümünde neler olacak? Barbaroslar dizisinin yeni bölümü olan 1.Bölümünü perşembe akşamları TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı, ES Film imzalı, yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca'nın üstlendiği, senaryosu Mustafa Burak Doğu tarafından kaleme alınan, ilk bölümü 16 Eylül 2021 tarihinde yayımlanacak olan tarih ve kurgu ve dönem türündeki Türk televizyon dizisidir. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe yer almaktadır. Dizide, Osmanlı İmparatorluğu'nun ilk kaptan paşası ve kaptan-ı deryası olarak bilinen Barbaros Hayreddin Paşa'nın hayatı anlatılmaktadır.

Osmanlı Devleti'nin unutulmaz imparatorluğuna imza atmayı sağlayan Barbaros Hayreddin Paşa'nın hayatını anlatacak. Kaptan-ı Derya lakabıyla bilinen Hayreddin Paşa, Akdeniz'de Osmanlı üstünlüğünü sağladı. Tüm kıyıları egemenlik altına almayı başaran abisi Oruç Reis'ın en büyük destekçisi Barbaros Hayreddin Paşa oldu.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin yeni bölümü olan 1.Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi yeni bölümleriyle perşembe akşamları 20:00 de TRT 1’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.