Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 2.Bölüm Fragmanı İzle

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 2.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin yeni bölümü olan 2.Bölümünde neler olacak? Barbaroslar dizisinin yeni bölümü olan 2.Bölümünü perşembe akşamları TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Midilli Fatihi Yakup Ağa’nın oğulları İshak, Oruç, Hızır ve İlyas babalarının ölümünden sonra ayrı düşmüşlerdir. Oruç ve İlyas, İshak Ağalarının karşı çıkmasına rağmen denizlere açılmışlardır.
İshak, Hızır’ın baba ocağı Midilli’de olmasından çok memnundur ancak Hızır’ın aklında da kitapçı Süleyman Usta ile birlikte peşine düştüğü büyük ve kutsal “sır” vardır. Ancak bu kutsal sırrın tek arayanı onlar değildir. Bu uğurda her kötülüğü yapabilecek olan Pietro da boş durmamaktadır.
Baba Oruç ve İlyas korumalık görevini üstlendikleri gemide bir saldırıya uğrarlar. Bu saldırıdan sonra Oruç ve İlyas yeni bir düşman edinirler: Antuan!

Daha Baba Oruç ve İlyas İskenderiye’ye dönmeden, kötü haber Venedikli deniz tüccarlarının kurduğu Unita’nın hanına bomba gibi düşer. Antuan; hiçbir ahlaki değeri olmayan, azılı bir düşmandır. Unita’nın İskenderiye sorumlusu Sylvio’nun kızı İsabel, Baba Oruç ve İlyas için endişelense de artık olan olmuştur.
Baba Oruç’un karısı Despina’yı yeni heyecanlar beklerken, düşman Antuan hiç beklenmedik bir yerden saldıracak ve kardeşleri can evlerinden vuracaktır.
Hızır sır yolunda emaneti alarak başarılı olabilecek mi?
Oruç kurulan kumpastan kardeşi İlyas ile birlikte kurtulabilecek mi?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin yeni bölümü olan 2.Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi yeni bölümleriyle perşembe akşamları 20:00 de TRT 1’de...


BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.