Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 32.Bölüm Fragmanı İzle

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 32.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin yeni bölümü olan 32.Bölümünde neler olacak? Barbaroslar dizisinin yeni bölümü olan 32.Bölümünü perşembe akşamları TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Oruç, İlyas, Piri Reis, Murad ve leventlerin Pedro’yu öldürerek Cicel’i fethettiğini öğrenen Don Diego hızla Cicel’e kaçmaya çalışmış fakat Hızır’ın kılıcına yakalanmıştı. Hızır sevdiklerinin intikamını Don Diego’dan alabilecek midir? Don Diego’yu kimler kurtarmaya çalışacaktır?
Oruç, kendisine sığınan mazlumları öldüren Selim Tumi’nin hainliğini nasıl ortaya çıkaracaktır? Cicel’in ardından Cezayir’i de fethetmekte kararlı olan Oruç’un engeli ne olacaktır? Don Diego, kardeşi Pedro’nun intikamını nasıl alacaktır? Barbaros kardeşleri parçalayan kayıp ne olacaktır?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin yeni bölümü olan 32.Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi yeni bölümleriyle perşembe akşamları 20:00 de TRT 1’de...


BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.