Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı İlyas Reis tarihte kimdir, İlyas Reis’i dizide kim canlandırıyor?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı İlyas Reis tarihte kimdir, İlyas Reis’i dizide kim canlandırıyor?

Barbaroslarda İlyas Reis karakterini kim oynuyor? Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi hızlı bir giriş yaptı. Diziyi izleyenler ise hem karakterleri hem de oyuncuları araştırmaya başladı. Merak edilen sorulardan birisi de İlyas Reis gerçekte kimdir?

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisini takip eden hayranları diğer karakterlerde olduğu gibi İlyas Reis’in kim olduğunu da araştırmaya başladı. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı gibi diziler vatandaşlarda tarih bilincini artırma konusunda çok kıymetli bir işlev görüyor. Barbaroslar dizisi amacına matuf olarak vatandaştan beklediği karşılığı da buluyor.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı İlyas Reis gerçekte kimdir?

İlyas Reis, Barbaros Hayreddin Paşa ile Oruç Reis'in kardeşidir. Akdeniz, Mısır ve Kuzey Afrika kıyılarında seferlerde bulunmuş, bir sefer esnasında Rodos Adası civarında karşılaştığı meşhur Rodos Şövalyeleri tarafından sopayla vurularak öldürülmüştür.

İlyas Reis’i oynayan genç oyuncu Caner Topçu kimdir?

Dizide İlyas Reis karakterini Caner Topçu canlandırıyor. Caner Topçu, 1997 İstanbul doğumlu olup, Samandıra Endüstri Meslek Lisesi'nde okumuştur. İnançtan Zafere, Sarıkamış, Beyaz Cehennem ve Dikkat İnternet Var adlı tiyatro oyunlarında rol almıştır. İlk oynadığı karakter Bilinçsizler filminde Recep rolü olmuştu.

İcon Talent mezunu olan oyuncu Caner Topçu, Harun Özer Tiyatro Eğitimi ve Fulya Filazi’den oyunculuk eğitimi almıştır.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.