Benim Hayatım 1.Bölüm Fragmanı İzle

Benim Hayatım 1.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Benim Hayatım dizisinin yeni bölümü olan 1.Bölümünde neler olacak? Benim Hayatım dizisinin yeni bölümü olan 1.Bölümünü pazar günü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz.

Başrollerinde; Nilsu Berfin Aktaş, Genco Özak'ın yer aldığı "Benim Hayatım", hayatın tüm zorluklarına rağmen ailesiyle beraber hayallerini gerçekleştirmek için İstanbul'a taşınan bir kızın hayat hikayesini konu ediniyor.

BENİM HAYATIM OYUNCULARI KİMLER

Dizide "Hayat" karakterini Nilsu Berfin Aktaş, "Ali"yi Genco Özak, "Ökkeş"i Savaş Özdemir, "Yılmaz"ı Uğur Çavuşoğlu, “Şaheste"yi Nilüfer Açıkalın, “Handan"ı Esra Ronabar, “Ufuk"u Ali Burak Ceylan, “Yasemin"i Aleyna Solaker, "Meral"i Öykü Çelik, "Zehra" yı Zeynep Kumral, “Vedat"ı Önder Açıkbaş, “Yadigar"ı Koray Şahinbaş, "Ahu"yu Pelin Uluksa

Benim Hayatım dizisinin yeni bölümü olan 1.Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Benim Hayatım Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Benim Hayatım dizisi yeni bölümleriyle pazar Akşamı Star Tv’de.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.