Benim Hayatım Dizisi ne zaman başlıyor? Benim Hayatım Dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Star'ın yeni dizisi Benim Hayatım, güçlü oyuncu kadrosu ve merak uyandıran hikayesiyle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki, Benim Hayatım ne zaman başlayacak? Benim Hayatım konusu ne, oyuncuları kimler? İşte tüm detaylar...

Star'ın yeni dizisi Benim Hayatım, güçlü oyuncu kadrosu ve merak uyandıran hikayesiyle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başrollerinde; Nilsu Berfin Aktaş ve Genco Özak'ın yer aldığı "Benim Hayatım"ın ilk tanıtımı seyirci ile buluştu. Sosyal medyada da büyük ses getiren tanıtım, şimdiden merak uyandırdı. Peki, Benim Hayatım ne zaman başlayacak? Benim Hayatım konusu ne, oyuncuları kimler? 

'BENİM HAYATIM' NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yapımcılığını Bahadır Özdener'in üstlendiği ve ilk fragmanının yayınlandığı "Benim Hayatım' dizisi yakında Star ekranlarında seyirciyle buluşacak.

benim-hayatim-dizisi-ne-zaman-basliyor.png

'BENİM HAYATIM' KONUSU NE?

Başrollerinde; Nilsu Berfin Aktaş, Genco Özak'ın yer aldığı "Benim Hayatım", hayatın tüm zorluklarına rağmen ailesiyle beraber hayallerini gerçekleştirmek için İstanbul'a taşınan bir kızın hayat hikayesini konu ediniyor.

'BENİM HAYATIM' OYUNCULARI KİMLER

Dizide "Hayat" karakterini Nilsu Berfin Aktaş, "Ali"yi Genco Özak, "Ökkeş"i Savaş Özdemir, "Yılmaz"ı Uğur Çavuşoğlu, “Şaheste"yi Nilüfer Açıkalın, “Handan"ı Esra Ronabar, “Ufuk"u Ali Burak Ceylan, “Yasemin"i Aleyna Solaker, "Meral"i Öykü Çelik, "Zehra" yı Zeynep Kumral, “Vedat"ı Önder Açıkbaş, “Yadigar"ı Koray Şahinbaş, "Ahu"yu Pelin Uluksar, "Pinar"ı Hira Koyuncuoğlu ve "Heves"i Belgin Şimşek canlandıracak.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.