Bir Aile Hikayesi 13. Bölüm Fragmanı

Bir Aile Hikayesi 13. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Bir Aile Hikayesi dizisinin yeni bölümü olan 13. Bölümünde neler olacak? Bir Aile Hikayesi 13. Bölümünü cumartesi akşam Fox Tv kanalından izleyebilirsiniz.

Bir Aile Hikayesi dizisinin yeni bölümü olan 13. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Bir Aile Hikayesi , yeni bölümleriyle cumartesi akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. Fox Tv'de yayınlanan Bir Aile Hikayesi dizisi 13. Bölüm yeni fragman izle…

bir-aile-hikayesi-13-bolum-fragmani

Bir Aile Hikayesi 13. Bölüm İzle

Bir Aile Hikayesi dizisinin yeni bölümü olan 13. Bölümünü cumartesi akşamları fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Reyhan ve Cem eskisi kadar birlikte vakit geçirememekten muzdaripken, Nedim ve Çiğdem’in boşanma kararı Cem’i derinden etkiler. Kendi evliliğini diriltmek için harekete geçen Cem, hazırladığı sürpriz sayesinde Reyhan’a geçmişteki hallerini hatırlatacaktır.

Erdem ve Beste için her şey yolunda giderken, Şehnaz’ın devreye girmesiyle birlikte çift, yeni bir sorunla karşı karşıya kalır. Şehnaz bu kez Erdem’in aslında eski karısı tarafından aldatılmadığını ima ederek Beste’de şüphe uyandırmaya çalışır.

Mahur bir yandan iş stresiyle boğuşurken, diğer yandan da babasına söylediği hamilelik yalanını sürdürmeye çalışır. Yaşama sevinci artan Şakir ise özel hayatıyla ilgili önemli bir karar alır. Ancak harekete geçmesi için Mahur’un onayı gerekmektedir.

Nil’i geri kazanmaya çalışan Berk onu oyunun prömiyerine davet eder. Ancak büyük gün gelip çattığında Berk’i sahne korkusu sarar. Gerginliğini dizginlemeye çalışırken en yakınından birinin büyük bir zorluk yaşadığını hisseder. Önünde iki seçenek vardır, ya geçmişteki gibi onu görmezden gelip yoluna devam edecek, ya da bu defa ona yardım edecektir.

Şakir ve Behiye hayatlarının en önemli günlerinden birini yaşamak üzeredir. Ancak beklenmedik bir gelişme her şeyi kabusa çevirir.

Bir Aile Hikayesi dizisinin yeni bölümü olan, 13. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Bir Aile Hikayesi Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Bir Aile Hikayesi dizisi yeni bölümleriyle cumartesi akşamları 20:00 de Fox Tv’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar