Bir Aile Hikayesi 14. Bölüm Fragmanı

Bir Aile Hikayesi 14. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Bir Aile Hikayesi dizisinin yeni bölümü olan 14. Bölümünde neler olacak? Bir Aile Hikayesi 14. Bölümünü cumartesi akşam Fox Tv kanalından izleyebilirsiniz.

Bir Aile Hikayesi dizisinin yeni bölümü olan 14. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Bir Aile Hikayesi , yeni bölümleriyle cumartesi akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. Fox Tv'de yayınlanan Bir Aile Hikayesi dizisi 14. Bölüm yeni fragman izle…

bir-aile-hikayesi-14-bolum-fragmani

Bir Aile Hikayesi 14. Bölüm İzle

Bir Aile Hikayesi dizisinin yeni bölümü olan 14. Bölümünü cumartesi akşamları fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Reyhan ehliyet sınavına hazırlanırken, Cem en büyük destekçisi olur ancak aynı desteği çocuk yapmak konusunda Reyhan’dan göremez. Reyhan’ın anne olma korkusu çiftin arasını açar.

Evleneceği gün odasında bilincini kaybetmiş halde bulunan Şakir iki gündür yoğun bakımdadır. Mahur bir an olsun yanından ayrılmaz. Reyhan Mahur’la uzun süredir konuşmamalarına rağmen dayanamaz ve hastaneye gelir.

Erdem Beste’ye hoşuna gideceğini düşündüğü bir sürpriz hazırlar ancak beklemediği bir tepkiyle karşılaşır. Beste zayıflamak için yepyeni bir yöntem bulur ancak Erdem’in desteğini alamaz. Ceylan’ın ise Erdem’den vazgeçmeye niyeti yoktur. Sonunda amacına bir adım daha yaklaşmanın yolunu bulur.

Şakir için hastanede bekleyen Berk Nil’in de orada çalıştığını öğrenir. Fırsatını bulup, onunla konuşmaya çabalar ancak bu kez işi çok zordur. Zira Nil’in evlenmek üzere olduğu kişi de aynı hastanede doktordur.

Bir Aile Hikayesi dizisinin yeni bölümü olan, 14. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Bir Aile Hikayesi Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Bir Aile Hikayesi dizisi yeni bölümleriyle cumartesi akşamları 20:00 de Fox Tv’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar