Bir Deli Rüzgar 4. Bölüm Fragmanı | Son Bölüm İzle | Fox Tv

Bir Deli Rüzgar 4. Bölüm Fragmanı | Son Bölüm İzle | Fox Tv

Başrollerinde Pınar Deniz ve Berk Cankat' ın rol aldığı Bir Deli Rüzgar dizisinin 4. bölümünde yine heyecan dorukta. Dizi hayranları Bir Deli Rüzgar 4. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı onu araştırıyorlar.

Bir Deli Rüzgar dizisinin yeni bölümü olan 4. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Bir Deli Rüzgar, yeni bölümleriyle cumartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan Bir Deli Rüzgar dizisi 4. Bölüm yeni fragman izle…

bir-deli-ruzgar-4-bolum-fragmani

Bir Deli Rüzgar 4. Bölüm İzle

Gökçe’nin Eren Yıldız’la olan görüşmesi istediği gibi gitmez.  Hayallerinden vazgeçecek durumdayken Melike ilk kez şarkıcı kimliğiyle Gökçe’ye yardımcı olur ve onu kampa alır.

Gökçe, Melike ve Tunahan sayesinde tekrar hayalleri için mücadelesine devam eder. Bu sefer Eren Yıldız’ın karşısında sesiyle de kimliğiyle de farklı çıkacaktır. Fakat Gökçe bu uğurda istemeden de olsa başına bela alacaktır. Gökçe’nin Melis Rengin yüzünden Uğur’la arası açılacak fakat her şeye rağmen tam Uğur’a güvenecekken, onun gerçekte kim olduğunu öğrenecektir.

Geçmişte ise Sevim Soylu’nun hamile olduğu basına sızacak ve Sevim’in Ahmet’le arası açılacaktır. Ahmet, haberi kimin sızdırdığını öğrenmesi için Reşat’ı görevlendirdiğinde karşısına Melike çıkacaktır. Reşat ise Melike’yi cezalandırmak zorunda kalacak ve kimsenin beklemediği bir şey yapacaktır. Melike ise ailesini bulacak fakat başına Sevim Soylu yüzünden büyük belalar alacaktır.

Bir Deli Rüzgar dizisinin yeni bölümü olan, 4. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Bir Deli Rüzgar Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Bir Deli Rüzgar dizisi yeni bölümleriyle cumartesi Akşamı Fox Tv’de...

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.