Bir Küçük Gün Işığı 20. Bölüm Fragmanı

Bir Küçük Gün Işığı 20. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Bir Küçük Gün Işığı 20. Bölümünde neler olacak. Bir Küçük Gün Işığı 20. Bölümünü pazartesi günü ATV ekranlarından HD ve Tek Parça olarak izleyebilirsiniz.

Elif, Cemil'i itenin Ümran olduğunu öğrenmiştir. Ancak Ümran'la yüzleştiğinde geçmişin çok farklı bir yüzüyle tanışır ve Ümran'ın sırrını gizlemeye karar verir. Ümran da Elif'in bu özverisini karşılıksız bırakmaz. Güneş konusunda onu özgür bırakıp evin içinde daha rahat etmesini sağlamak ister. İki kadın arasında ilk kez buzlar erimiş ve dayanışma sağlanmışken Ümran için Cemil hala bir tehdittir. Geleceğini Cemil'in uyanışına ve insafına bırakmak istemez. Elif ise Fırat'a karşı haksızlık ettiğini fark eder. Kalbinin sesini dinlemeye karar verir. Geç de olsa çıktıkları balayında Elif gerçekleri fark eder. Artık Cemil'in hayatı, Elif'in, Fırat'ı ikna edebilmesine bağlıdır.

Bir Küçük Gün Işığı 20. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Bir Küçük Gün Işığı 20. Bölümünü pazartesi günü ATV ekranlarından HD ve Tek Parça olarak izleyebilirsiniz.


BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.