Bir Litre Gözyaşı 3. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Kanal D

Bir Litre Gözyaşı 3. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Kanal D

Bir Litre Gözyaşı 3. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni bölümü olan 3. Bölümünde neler olacak? Bir Litre Gözyaşı 3. Bölümünü Kanal D ekranlarından HD olarak izleyebilirsiniz.

Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni bölümü olan 3. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Bir Litre Gözyaşı, yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisi 3. Bölüm yeni fragman izle…

bir-litre-gozyasi-3-bolum-fragmani

Bir Litre Gözyaşı 3. Bölüm Özeti

 “İlk aşk” şimdi ona bir adımlık mesafededir.

Her şey gayet güzel giderken yüreği ağırlaşan tek kişi Figen’dir. Kızının sakarlıklarından tedirginlik duymaya başlar. Cihan’ın yaralanmasına sebep olan bir düşüş acı gerçeğin gün yüzüne çıkmasına neden olacaktır.

Cihan’a Beyincik dejenerasyonu teşhisi konur. Bunun tedavisi olmayan bir hastalık olduğunu öğrendiğinde dünya Figen'in başına yıkılır. Cihan her şeyden habersiz yeni hayatının tadını çıkarırken Figen ise bambaşka bir dünyaya adım atmıştır.
Yürekli ailesi, nasıl başa çıkacaklarını hiç bilmedikleri bir durumda kendilerini bulurlar. Acaba Cihan ve ailesini neler beklemektedir?

Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni bölümü olan, 3. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Bir Litre Gözyaşı Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Bir Litre Gözyaşı dizisi yeni bölümleriyle pazar Akşamı Fox Tv’de...

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.