Bir Zamanlar Çukurova 16.Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle ATV

Bir Zamanlar Çukurova 16.Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle ATV

Bir Zamanlar Çukurova 16.Bölüm Fragmanı yayınlandı,Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü olan 16. Bölümünde neler olacak? Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü olan 16. Bölümünü perşembe akşamı atv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü olan 16. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Bir Zamanlar Çukurova, yeni bölümleriyle perşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Atv'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi 16. Bölüm yeni fragman izle…

bir-zamanlar-cukurova-16-bolum-fragmani

Bir Zamanlar Çukurova 16.Bölüm İzle

"Beni öldürün bitsin bu kavga artık!"

Züleyha, birbirlerine silah çeken Demir ve Yılmaz'a 'beni öldürün, bitsin bu kavga' diye haykırınca, işler daha da çıkmaza giriyor. Öfkeden ve intikamdan gözü dönen iki adam, bu büyük karşılaşmada en acı gerçeklerle yüzleşiyor. Demir ve Yılmaz karşılaşmasının ardından, Yılmaz ortadan kayboluyor.

Fekeli, Yılmaz'ın uzun süre yokluğundan şüphelenip, adamlarına her yeri aratıyor. Bir haber çıkmayınca ise Fekeli, Yamanlar'ın konağını basıyor. Yılmaz'a Demir'in zarar verdiğini düşünen Fekeli'nin gözü dönüyor. Onu bir anda karşılarında gören Hünkar ve Demir ise ne yapacaklarını bilemiyor. Konakta fırtına estiren Fekeli, Yılmaz için her şeyi yapmaya hazır! Şermin, Züleyha ve Yılmaz gerçeğini sonunda öğreniyor. Bu bilgiyle Hünkar'ı tehdit etmeye hazırlanan Şermin, umduğunu bulabilecek mi?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü olan, 16. Bölümünü HD ve tek parça olarak Atv’den izleyebilirsiniz. Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölümleriyle perşembe akşamı Atv’de...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.