Bir Zamanlar Kıbrıs 8.Bölüm Fragmanı

Bir Zamanlar Kıbrıs 8.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin yeni bölümü olan 8.Bölümünde neler olacak? Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin yeni bölümü olan 8.Bölümünü perşembe akşamları TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Rauf, Kemal, Ankaralı ve Mücahitlerin gayretleri ile Makarios ve Sampson’un planlarını boşa çıkartır. Rauf Denktaş, Dr. Fazıl Küçük ile birlikte Kıbrıs Türklerinin ileri gelenlerini bir masada toplar. İki lider yeni bir devlet yapılanmasının temellerini atmaktadır.
 
KGB, Bereli meselesinin çözümsüzlüğe girmesi ile Şef ve Efsane’ye suikast düzenler. Ankara’da işler yolunda gitmezken Lefkoşa’nın Rum tarafında kaçak hayatı süren İnci, özgürlüğe çok yakındır.
Denktaş’ın mücahitler ve Ankaralı ile birlikte yeni bir planı vardır. Kemal bu plana abluka altındaki Lefkoşa’da imkansızlıklarla yaptığı havan topları ile destek verir. Makarios hükümetinin gasp ettiği Buzhane’ye düzenlenen baskında zulüm altındaki halk bir olur ve büyük bir zafere doğru yolculuk başlar.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin yeni bölümü olan 8.Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Bir Zamanlar Kıbrıs Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi yeni bölümleriyle perşembe akşamları 20:00 de TRT 1’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar