Bizim Aile kaç yılında çekildi? Bizim Aile konusu nedir, oyuncuları kimler?

Bizim Aile kaç yılında çekildi? Bizim Aile konusu nedir, oyuncuları kimler?

Başrollerinde Münir Özkul, Adile Naşit, Tarık Akan, Itır Esen, Halit Akçatepe’nin oynadığı Bizim Aile filmi bu akşam ekranlara geliyor. Büyük heyecanla beklenen Bizim Aile filmi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik.

Başrollerinde Münir Özkul, Adile Naşit, Tarık Akan, Itır Esen, Halit Akçatepe’nin oynadığı Bizim Aile filmi bu akşam ekranlara geliyor. Büyük heyecanla beklenen Bizim Aile filmi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki Bizim Aile filmi konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir?

Bizim Aile Filmi kaç yılında çekildi?

1975 Yılında çekilen Bizim Aile filmi, hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile Türk sinemasının unutulmazları arasında yer alıyor.

Bizim Aile konusu

Bizim Aile filminin konusu, Yaşar Usta, üç çocuğu ile dul kalmış bir adamdır; eşinin vefatından sonraysa kimseyle evlenmemiş, çocuklarına hem annelik hem babalık yapmıştır. Yaşar Usta ile aynı mahallede yaşayan komşusu Melek Hanım da 3 çocuğu ile zamanında dul kalmış, çocuklarını yetiştirmenin tüm zorluklarına katlanmıştır. Mahalledeki komşu ise Melek ile Yaşar Usta'nın tam birbirlerine göre olduğunu düşünürler. Ne yapar eder çöpçatanlık yaparak bu iki yalnız insanı evlendirirler. Ama birbirleriye yaşamak zorunda kalan 6 kardeş o kadar da hızlı uyum sağlayamayacaktır…Bizim Aile filminin konusu, Yaşar Usta, üç çocuğu ile dul kalmış bir adamdır; eşinin vefatından sonraysa kimseyle evlenmemiş, çocuklarına hem annelik hem babalık yapmıştır. Yaşar Usta ile aynı mahallede yaşayan komşusu Melek Hanım da 3 çocuğu ile zamanında dul kalmış, çocuklarını yetiştirmenin tüm zorluklarına katlanmıştır. Mahalledeki komşu ise Melek ile Yaşar Usta'nın tam birbirlerine göre olduğunu düşünürler. Ne yapar eder çöpçatanlık yaparak bu iki yalnız insanı evlendirirler. Ama birbirleriye yaşamak zorunda kalan 6 kardeş o kadar da hızlı uyum sağlayamayacaktır.

Bizim Aile oyuncuları

Münir Özkul / Yaşar, Adile Naşit / Melek, Tarık Akan / Ferit, Itır Esen / Alev, Halit Akçatepe / Halit, Ayşen Gruda / Feride, Tuncay Akça / Tuncay, Cengiz Nezir / Ferdi

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.