Bizim Hikaye 40. Bölüm Fragmanı  Son Bölüm İzle Fox Tv

Bizim Hikaye 40. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Fox Tv

Bizim Hikaye 40. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Bizim Hikaye dizisinin yeni bölümü olan 40. Bölümünde neler olacak? Bizim Hikaye dizisinin yeni bölümü olan 40. Bölümünü perşembe akşamı Fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Bizim Hikaye dizisinin yeni bölümü olan 40. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Bizim Hikaye, yeni bölümleriyle perşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan Bizim Hikaye dizisi 40. Bölüm yeni fragman izle…

bizim-hikaye-40-bolum-fragmani

Bizim Hikaye 40. Bölüm İzle

Bizim Hikaye dizisinin yeni bölümü olan 40. Bölümünü perşembe akşamı Fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Hapse girmesiyle kardeşlerinden ayrılan Filiz’in tek avuntusu dışarıda her şeyin yolunda olduğunu bilmektir. Asım yakalanmış, Hikmet eve dönmüş, Rahmet üniversiteyi kazanmıştır. Minibollar bir yaş daha büyümüş, Tülay’ın hamileliği ilerlemiş, Barış ise Filiz’i kurtarmak için canla başla çalışmaya devam etmektedir.

Özetle dışarda her şey yolundadır. Filiz’in içerde yoldaşlık ettiği Çiçek’le birlikte tahliye edileceği günü beklemekten başka düşünmesi gereken hiçbir şey yoktur. Derken Filiz’in hayatı anlatılanların koca yalandan ibaret olduğunun anlaşılmasıyla tepetaklak olur. Filiz mucize eseri hapisten kurtulduğunda, kötü günlerin artık geride kaldığına emindir. Bu naif düşünce onun eski hayatına dair son masum anı olarak hatıra defterindeki yerini alır ve Filiz için gerçek hayat mücadelesi asıl şimdi başlar.

Minibollar için bu kez tehlike en beklenmedik yerden, bizzat kendilerinden gelir. Ait olmadıkları bir dünyanın büyüsüne kapılan Minibolları zapt etmek Filiz için hiç kolay olmayacaktır. Onları geri kazanmak isteyen Filiz çok daha yırtıcı ve mücadeleci olmak zorundadır. Filiz, Minibolların savrulduğu hayatı toparlamaya çalışırken Rahmet ve Hikmet’in de gizlice batağa saplanmakta olduğundan henüz habersizdir. Şimdi Filiz’in dağılmaya değil, kardeşleri için dimdik ayakta durmaya ihtiyacı vardır. Ve tabi aşkı da, aşık olduğu adamla birlikte türlü acımasız sınavdan geçecek, sonunda kazananın kim olacağı ise aşklarının ne kadar büyük olduğuna göre belli olacaktır.

Bizim Hikaye dizisinin yeni bölümü olan, 40. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Bizim Hikaye Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Bizim Hikaye dizisi yeni bölümleriyle perşembe Akşamı Fox Tv’de...

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.