Bor Bereket Köyü

Bor Bereket Köyü

Bereket Köyü haberleri, Bor Bereket köyü güncel son dakika gelişmeleri, Bereket köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Niğde Köyleri Arasında yer alan Bereket köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Bor Bereket köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Bereket köyü son dakika gelişmeleri, Bereket köyüne özgü yemekler, Bor Bereket köyünün tarihi, Bereket köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Bereket köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Bereket, Niğde'nin Bor ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz iç anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Bereket Köyü Resimleri ve Bereket köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Bor Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Bor Niğde Arası Kaç Km? Bor Hava Durumu? Niğde Köyleri ve Bor Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Niğdeli iseniz Niğde Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Niğdeli Ünlüler arasında Bor Bereket Köyünde doğan biri var mı? Bor Doğumlu Ünlüler Kimler?

Bereket, Niğde ilinin Bor ilçesinin bir köyüdür. Kemerhisar bucağına bağlıdır. 

2008 kayıtlarına göre köyde 219 kişi yaşamaktadır.

Adana-Kayseri kara yolu üzerindedir. Niğde'ye 36, Bor ilçe merkezine 21 km uzaklıktadır.


 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.